x

Săptămâna de aventurăsi agreement la lacul alpin Wolfgangsee!


Info PDF

 

Abersee am Wolfgangsee, localitate alpina pitoreasca la celebrul si impresionantul lac alpin Wolfgangsee si la 543 m altitudine, cu posibilitati de plaja si scaldat, de drumetie in jurul lacului dar si cu trasee de cicloturism intre localitatile invecinate Strobl si St. Gilgen. Posibilitati de plimbare cu vaporas de agreement si de transport local intre Abersee si fermecatorul orasel istoric St. Wolfgang. Alte oferte de agreement: vizitarea parcului zoologic si cu spatii de joaca “Dorf der Tiere“, acces la piscina locala, calatorii cu spectaculosul tren montan “Schafbergbehn” in St. Wolfgang, din Mai pana in Octobrie,pana la varful Schafberg, calatorie cu telecabina Zwoelferhornbahn (de asemenea Mai-Octombrie) in St. Gilgen, 

Statiunea imperiala, cu bai termale si cladiri istorice, precum Vila Imperiala “Kaiservilla” sau Parcul Imperial “Kaiserpark” se afla la 17 km distanta iar minunatul oras touristic Salzburg la 39 km. distanta.

Unitate de cazare:

3* Pension Gasthof Zinkenbachmuehle se afla asezata la circa 1 km departare de centrul localitatii Abersee, si la 300 m departare de parcul “Dorf der Tiere”. Pana la plaja cu peluza si sezlonguri de la lacul alpin Wolfgangsee sunt 1,5 km iar debarcaderul pentru vaporasul local si de agrement este la 2.6 km departare.

3* Gasthof Zinkenbachmuehle  are in dotare 30 de camere, sala de mese, restaurant, terasa, peluza-plaja cu sezlonguri, masa de tenis, loc de joaca pt. copii, parcare, acces WiFi in spatii publice.

Hotelul ofera piscina 6,5 mx4 m si extra-cost, la cerere: sauna si cabina infrarosii

Camere: confortabil mobilate cu dus/wc, sat-tv, partial cu balcon,

Camere single (SGL): 14 m² ptr. max. 1 adult

Camere duble (DBL): 21 m² ptr. max. 2 adulti + 1 copil

Activități în Abersee:

Abarena: parc de distracții pentru întreaga familie, deschis în orice anotimp Animale pe care le puteți mângâia și hrăni în satul de animale

Drumeții: Bleckwand, Breitenberg, Postalm, Kleefeld

Cerințe și informații generale:

  • Excursiunile de drumeții și ciclism se efectuează individual - cu hărți și materiale informative adecvate.
  • Abilitățile de înot sunt o condiție prealabilă pentru activitățile pe apă.
  • Toate activitățile sunt potrivite pentru copii cu vârsta începând cu 6 ani.
  • Deplasările la activități se fac cu mașina proprie. 

Program: (toate activitățile pot fi planificate de dumneavoastră în funcție de vreme și de starea personala, cu excepția drumețiilor cu lame sau husky: vor fi rezervate pentru ziua a 6-a)

Ziua 1: Sosire individuală la Abersee am Wolfgangsee.  Predarea documentelor la locul de cazare. 

Ziua 2: Drumeție spre Zwölferhorn: ~5,2 km - metri în urcare/coborâre: 451 m După un mic dejun relaxant, începeți ziua cu o plimbare cu mașina pe drumul cu taxă spre Illingerbergalm (IMPORTANT: taxa de drum trebuie plătită în monede în numerar la fața locului). Drumeția peste Pilsteinhöhe până la Zwölferhorn și înapoi este răsplătită cu o priveliște uluitoare. Recompensează-te cu o oprire la o un popas local cu gustari “Jausenstation”.  Recomadare: Săniuș de vară în Strobl (se plătește la fața locului) Dacă nu sunteți prea obosiți după drumeție, vă recomandăm o plimbare pe pârtia de tobogan de vară. Cu o lungime de 1.300 m, pista de tobogan de vară este o plăcere pentru întreaga familie, atât din punct de vedere sportiv, cât și pentru petrecerea timpului liber. 

Ziua 3: O zi la Lacul Wolfgang De la debarcaderul Gschwendt, începeți ziua cu o excursie cu barca spre St. Gilgen, Strobl sau St. Wolfgang. Cu biletul de o zi puteți urca și coborî la oricare dintre debarcadere. Vă recomandăm o plimbare prin orașul plin de viață St. Wolfgang, cu atracțiile sale, cum ar fi biserica de pelerinaj și faimosul "Weiße Rössl". Puteți savura cafea și prăjituri chiar în centrul orașului, la cafenea. 

Ziua 4: Traseul din vârful copacilor Grünberg Excursia de astăzi vă duce la Grünberg, pe lacul Traunsee. Pe poteca din vârful copacilor din Salzkammergut, la care ajungeți cu telecabina Grünberg, veți avea parte de perspective unice la înălțime, cu priveliști panoramice uluitoare asupra lacului Traunsee și a orașului Gmunden.  Recomadare: Cumberland Wildlife Park Grünau (se plătește la fața locului) În timpul unei plimbări relaxante pe trasee de drumeție bine asfaltate, prin pădure și pajiști, de-a lungul unui pârâu și a mai multor iazuri, veți traversa habitatul natural al locuitorilor animalelor. Grădina zoologică Grünau găzduiește aproximativ 500 de animale. La început, în parcul natural trăiau doar animale sălbatice indigene. În timp, acestora li s-au alăturat specii de animale de pe alte continente, inclusiv specii care acum trăiesc în sălbăticie și în Austria, cum ar fi ratonul și cerbul lopătar.

Ziua 5: Turul cu bicicleta Bad Ischl - Hallstatt: ~ 56 km - metri de urcare/coborâre: 540/550 m Astăzi veți călători cu mașina până la Bad Ischl și veți ridica bicicletele de închiriat de la biroul local Salzkammergut Touristik. Vă recomandăm o excursie cu bicicleta la celebrul Hallstatt, aflat în patrimoniul mondial UNESCO. Pedalați de la Bad Ischl de-a lungul Traunului prin Laufen până la Bad Goisern. În curând veți ajunge la Hallstättersee, de un albastru intens. De la Steeg pedalați pe pista de biciclete de pe malul estic, fără trafic, în jurul lacului Hallstatt, trecând prin satul Obertraun și ajungând la Hallstatt. Bucurați-vă de o plimbare prin oraș înainte de a vă întoarce la Bad Ischl. 

Ziua 6: Drumeție cu lama în Bad Ischl Bucurați-vă de natura din Salzkammergut într-o drumeție extraordinară cu o lamă. În funcție de vreme și de rezistența dumneavoastră, drumețiile cu animalele pot fi planificate individual. Durata aprox. 4 ore
Alternativă ptr. aceasta zi: Drumeție cu Husky în Ebensee: Durata: aprox. 4 ore în total: Drumeția cu husky are loc în interiorul Salzkammergut, în apropierea unui peisaj natural și montan fascinant, timp de mers pe jos aproximativ 2 ore (aproximativ 8 - 10 kilometri). La final, ne întâlnim la fermă pentru a ne bucura de o mică gustare (ATENTIE: diferenta de pret ptr. alternativa drumerie cu husky in Ebensee: 25,- €/persoana).  

Ziua 7: Lumile de sare din Salzburg: Vă așteaptă o călătorie incitantă de descoperire în adâncul Dürrnbergului, unde minerii au scos la lumină "aurul alb" în urmă cu peste 2.500 de ani. Salina din Salzburger Land este cea mai veche din lume. Chiar lângă “Lumile de sare” se află satul celtic SALINA. Satul vă duce înapoi în lumea de acum 2600 de ani, unde puteți învăța despre viața de zi cu zi a celților. În fabrica de sare puteți experimenta la fața locului producția de sare. 
Recomadare: vizitati obiective turistice în Salzburg: Salzburg este mai mult decât orașul lui Mozart și al festivalurilor. În cele mai importante obiective turistice ale orașului puteți experimenta istorie, lucruri interesante și surprinzătoare. Fortăreața Hohensalzburg, muzeele Mozart, Getreidegasse sau Hellbrunn se numără printre cele mai populare locuri din Salzburg.

Ziua 8: Plecare individuală sau posibilitate de nopți suplimentare

Servicii: 7x Demipensiune-Plus

• 7x mic dejun bufet
• 7x cina 3-feluri-meniu cu 2-feluri principala la alegere
• 1x video de bun venit cu explicații și informații de care aveți nevoie pentru acest tur
• 1 x bilet de o zi pentru excursie cu barca pe Wolfgangsee
• 1 x telecabină Grünberg și plimbare în vârful copacilor
• 1 x cafea și prăjituri St. Wolfgang
• 1 x închiriere de biciclete (biciclete de trekking) pentru o excursie de o zi
• 1 x drumeție cu lama sau, alternativ, cu un husky
• 1 x bilet pentru salina "Salzwelten/Lumile de sare" din Salzburg (intrare și tur ghidat al minei de sare, intrare în satul celtic, intrare la fabrica de sare)
• 1 x hartă pentru ciclism și drumeții, inclusiv descrierea traseelor (1 x pe cameră)
• 1 x Salzkammergut Erlebnis Card - reduceri la 130 de atracții din regiune
• folosire piscina
• parcare
• conexiune WiFi
SAVE THE PLANET: Un Copac plantat in numele dumneavoastra in padurile regiunii pentru fiecare rezervare

Tarif/Persoana/SEJUR si PROGRAM, in:

Perioadele 01.05.2022 - 25.06.2022 si 10.09.2022 - 16.10.2022 (Sezon A)

DBL (valabil la 4 participanti): 819,- €

DBL (valabil la 3 participanti): 834,- €

DBL (valabil la 2 participanti): 878,- €

Supliment cazare in SGL (exceptie in cabana optionala): 69,- €

Sosire: Zilnic

Sejur minim: 7 nopti

Perioada 25.06.2022 - 10.09.2022

DBL (valabil la 4 participanti): 864,- €

DBL (valabil la 3 participanti): 884,- €

DBL (valabil la 2 participanti): 924,- €

Supliment cazare in SGL (exceptie in cabana optionala): 69,- €

Sosire: Zilnic

Sejur minim: 7 nopti

Tarife copii/SEJUR si PROGRAM, in camera cu 2 adulti:

pana la 5,9 ani: 334,- € in Sezion A, 348,- € in Sezon B

6-11,9 ani: 454,- € in Sezon A ; 474,- € in Sezon B

12-14,9 ani: 564,- € in Sezon A; 594,- € in Sezon B

Recomadam acest program ptr. Familii cu copii peste 6 ani!

Taxe locale extra de achitat in hotel

 
Anfrage / Request / Solicitare

Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihre Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage bzw. Kontaktaufnahme verwenden. Eine Weitergabe an Dritte findet grundsätzlich nicht statt, es sei denn geltende Datenschutzvorschriften rechtfertigen eine Übertragung oder wir dazu gesetzlich verpflichtet sind. Sie können Ihre erteilte Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Im Falle des Widerrufs werden Ihre Daten umgehend gelöscht. Ihre Daten werden ansonsten gelöscht, wenn wir Ihre Anfrage bearbeitet haben oder der Zweck der Speicherung entfallen ist. Sie können sich jederzeit über die zu Ihrer Person gespeicherten Daten informieren. Weitere Informationen zum Datenschutz finden Sie auch in der Datenschutzerklärung dieser Webseite

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com