x

Săptămâna de aventură în regiunea Dachstein Salzkammergut - 3* Landhotel Agathawirt, Bad Goisern


Info PDF

 

Incadrata de peisajul impunator al varfurilor muntoase ale masivului Dachstein-West, statiunea Bad Goisern, amplasata la 500m altitudine, a fost mereu o destinatie turistica foarte atractiva pentru petrecerea unei vacante reusite, bucurandu-va de peisaje impunatoare, atmosfera reconfortanta, pesterile Mamut si a Ghetarului in Obertraun (16 km distanta), oraselul pitoresc Hallstatt (UNESCO-Heritage), , traditiile si arhitectura unice, baile termale “Salzkammergut-Therme in Bad Ischl (17 km distant) si multe alte atractii! Vara, statiunea Bad Goisern ofera un cadru mirific pentru plimbari, drumetii, tururi mountain-bike sau relaxare la lacul Hallstättersee.

3* Landhotel Agathawirt: amplasat ideal pentru drumetii si plimbari, in inima regiunii Inneres-Salzkammergut aflata pe lista UNESCO, in cartierul Agatha din Bad Goisern, cladirea este declarata monument istoric marcand traditia ospitalitatii locuitorilor acestor meleaguri. Distanta pana in centrul statiunii este de 3 km.

Hotelul are receptie, internet-corner, restaurant cu specialitati culinare traditionale dar si internationale, gradina de vara, bar, camera de joaca ptr. copii, masa de tenis, parcare.

Centrul SPA cu piscina acoperita, sauna si baie de abur!

Camerele sunt de diverse categorii, toate fiind confortabile, luminoase si ofera baie/dus/wc, radio, Sat-TV, minibar, foen, acces WiFi, unele dintre ele au balcon.

Camerele duble (DBL) au 22-29 m², capacitate 2 persoane si sunt cu sau fara balcon.

Camere triple (TRPL) au 29 m², capacitate 3 persoane in pat dublu si pat suplimentar. Sunt cu sau fara balcon.

Camere single (SGL) au balcon sunt 15 m² pot fi ocupate de 1 persoana sau 1 adult si un copil pana la 15,9 ani!

Camerele familiale (FAM) au circa 50 m² sunt formate din 2 camere DBL fara balcon dar cu usa de legatura intre ele!

Program:

Ziua 1: Sosire individuală la Bad Goisern.  Predarea documentelor la locul de cazare. Înnoptare în Bad Goisern

Ziua a 2a: Tur ciclist: Hallstättersee Bad Goisern - Obertraun - Hallstatt - Bad Goisern ~30 km, metri de urcare/coborâre: 357/357 m Pedalează de la Bad Goisern la Steeg și de-a lungul malului estic al lacului Hallstättersee până la Obertraun. Aici puteți vizita peșterile de gheață Dachstein sau peșterile Mamut. Urmați pista de biciclete până la Hallstatt și explorați acest oraș fermecător. Continuați de-a lungul lacului până la Bad Goisern.  Înnoptare în Bad Goisern.

Ziua a 3-a: Excursie cu canoe pe Hallstättersee, aprox. 3 h Lacurile Salzkammergut sunt predestinate pentru o excursie cu barca. După o scurtă introducere, veți explora lacul calm și frumoasele porțiuni de mal cu o canoe și un ghid.  Înnoptare în Bad Goisern

Ziua a 4-a: Curs de cățărare/alpinism pentru începători în sala de cățărare din Bad Ischl, aprox. 3 h (pentru copii aprox. 2 h - în funcție de condiție și rezistență) Introducere relaxanta în lumea cățărării sportive. Supravegherea este asigurată de un instructor cu pregătire profesională. Sala de cățărat din Bad Ischl oferă distracție la cățărat pentru toate nivelurile pe aproape 800 m². După o cățărare reușită în sala de alpinism din Bad Ischl, bistroul sportiv vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de o atmosfera confortabilă. Înnoptare în Bad Goisern

Ziua a 5-a: OPTIONAL: Drumeție cu înnoptare la cabană sau drumeție de o zi aranjată individual Drumeție la Goisererhütte, aprox. 6 km, 4 ore, metri în urcare/coborâre: 1083 / 10 m Urcare prin Trockentannalm la Goisererhütte la poalele vârfului Hohe Kalmberg. Nu departe de cabană se află "Kalmooskirche", o peșteră de piatră încărcată de istorie. Înnoptare la Goisererhütte.  (Vă rugăm să vă aduceți propriile bagaje și sacul de dormit pentru înnoptarea la Goisererhütte). 
Sau pentru cei ce nu participa la aceasta excursie in cabana: Sfaturi pentru a vă planifica ziua în mod individual: Excursie la Gosau, unde vă așteaptă următoarele atracții: drumeție circulară în jurul Gosausee, drumeție cu telecabina pe Zwieselalm, parc de aventură pentru familii în pădurea virgină din Gosau Bad Goisern: Drumeții de-a lungul Traunreiterweg (o plimbare ideală pentru familii), Figuren- und Sagenweg (traseul figurilor și legendei) (excursie interesantă cu priveliști fantastice asupra văii), tir cu arcul TIP → tir cu arcul pe traseul 3D (poate fi rezervat prin intermediul nostru) și multe altele.  Înnoptare în Bad Goisern

Ziua a 6-a: Zi liberă Dacă vă petreceți noaptea la cabană, coborâți înapoi la Bad Goisern. O excursie în orașul imperial Bad Ischl sau la lacul Wolfgangsee ar fi deosebit de satisfăcătoare astăzi.  Înnoptare în Bad Goisern. 

Ziua a 7-a: Tur de peșteră în Koppenbrüllerhöhle, aprox. 1,5 h Alpii calcaroși de nord sunt cunoscuți pentru sistemele lor extinse de peșteri. Astăzi veți explora peștera Koppenbrüller din Obertraun. În vale se află Koppenbrüllerhöhle, care conține apă și la care se poate ajunge printr-o scurtă plimbare pe un traseu de drumeție bine asfaltat de-a lungul fermecătorului râu Koppentraun. În timpul turului ghidat de aproximativ o oră al peșterii, veți obține o perspectivă asupra formării peșterii și a cursurilor de apă subterane din interiorul Dachstein.  Înnoptare în Bad Goisern

Ziua a 8-a: Plecare individuală sau posibilitate de nopți suplimentare

Servicii: 7x Demipensiune-Plus

 • 7x cazare cu bufet mic-dejun
 • 7x cina 3-feluri meniu
 • OPȚIONAL: 1 x cazare cu demipensiune la cabana de munte rustica (pat sau saltea dormitor, sac de dormit obligatoriu, camere cu mai multe paturi!)
 • 1x film informativ de bun venit cu explicații și informații necesare pentru acest program
 • 1 x hartă de ciclism și drumeții cu descrierea traseului. Descrieri de traseu (1 x pe cameră)
 • 1 x închiriere de biciclete (biciclete de trekking) pentru o excursie de o zi
 • 1 x excursie de o jumătate de zi cu canoe însoțită, echipament inclus
 • 1 x escaladă indoor însoțită de o jumătate de zi, echipament inclus
 • 1 x intrare și tur ghidat în peștera Koppenbrüllerhöhle
 • Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.)
 • Folosire piscina, sauna, baie de abur
 • Folosire WiFi
 • Parcare
 • 1 Copac plantat in numele dumneavoastra in padurile regiunii pentru fiecare rezervare!

Tarif/Persoana/SEJUR si PROGRAM, in:

Perioadele 29.05.2022 - 15.07.2022 si 22.08.2022 - 14.09.2022 (Sezon A)

DBL (valabil la 4 participanti): 868,- €

DBL (valabil la 3 participanti): 908,- €

DBL (valabil la 2 participanti): 948,- €

Supliment cazare in SGL (exceptie in cabana optionala): 109,- €

Sosire: Zilnic

Sejur minim: 7 nopti

Perioada 15.07.2022 - 22.08.2022

DBL (valabil la 4 participanti): 894,- €

DBL (valabil la 3 participanti): 954,- €

DBL (valabil la 2 participanti): 994,- €

Supliment cazare in SGL (exceptie in cabana optionala): 109,- €

Sosire: Zilnic

Sejur minim: 7 nopti

Tarife copii/SEJUR si PROGRAM, in camera cu 2 adulti:

8-11,9 ani: 528,- € in Sezon A ; 549,- € in Sezon B

12-14,9 ani: 669,- € in Sezon A; 684,- € in Sezon B

Recomadam acest program ptr. Familii cu copii peste 8 ani!

Taxe locale extra de achitat in hotel

 
Anfrage / Request / Solicitare

Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihre Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage bzw. Kontaktaufnahme verwenden. Eine Weitergabe an Dritte findet grundsätzlich nicht statt, es sei denn geltende Datenschutzvorschriften rechtfertigen eine Übertragung oder wir dazu gesetzlich verpflichtet sind. Sie können Ihre erteilte Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Im Falle des Widerrufs werden Ihre Daten umgehend gelöscht. Ihre Daten werden ansonsten gelöscht, wenn wir Ihre Anfrage bearbeitet haben oder der Zweck der Speicherung entfallen ist. Sie können sich jederzeit über die zu Ihrer Person gespeicherten Daten informieren. Weitere Informationen zum Datenschutz finden Sie auch in der Datenschutzerklärung dieser Webseite

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com