x
view from terrace
Aceste zece vile și apartamente mobilate confortabil sunt răspândite intr-o pitoreasca, relaxanta si frumoasă grădină naturală mediteraneana.

Unele vile au piscină privată, altele împart piscină cu vila invecinata.
Datorită dimensiunii lor, spațiile de cazare oferă, de asemenea, mult spațiu și confort pentru familiile cu copii.
Locația pe dealul a  micului complex de vacanțe, permite o priveliște panoramica minunată asupra peisajului inconjrator și a minunatei Mari Ionice!
Relaxați-vă pe plaja de nisip din Agios Nikitas, pe plaja Milos sau pe plaja Kathisma, la toate acestea se poate ajunge în câteva minute cu automobilul propriu sau cu cel inchiriat on-spot.

 • Cazare ideală pentru familii dar și pentru individualiștidornici de liniste si relaxare
 • Vile cu piscină privată sau unele dintre ele cu piscină comuna cu vila invecinata, cu o zonă pentru copii și jacuzzi
 • Scaune de plajă si sezlonguri lângă piscină
 • Locație idilică
 • Priveliste panoramica fantastică
 • Adevarate oaze de relaxare, odihna si refacere
 • Plaja Agios Nikitas și Kathisma Beach sunt în apropiere
 • Posibilitate de transport cu taxi nautic spre plaja Milos
 • Acces usor la taverne locale si pitoresti din zonă
 • Orașul Lefkas ușor accesibil cu mașina
 • Posibilitate de apropvizionare si cumpărături în satul Agios Nikitas
 • Zona de grătar pentru serile plăcute de vară
 • acces WiFi
 • Masina de spălat la dispozitie
Video

"Nature Villas" sunt localizate la 600 m de satul Agios Nikitas si 700 m de plaja. Exista taverne si minimarket la 800 m de aceasta locatie. Frumoasa plaja Kathisma se afla la 2 km, Nidri la 29 km si Lefkada la 13 km.
Fiecare vila are aproximativ 100 mp impartiti in doua niveluri si o mansarda. Fiecare vila are living cu spatiu de luat masa, semineu si chicineta (echipata cu masina de spalat vase si rufe, cafetiera, toaster), 2 dormitoare, 2 bai si o toaleta cu dus si un al treilea dormitor la mansarda. Fiecare vila are intrare separata, gradina privata, terasa proprie cu piscina si parcare privata pentru cel putin o masina.
Dotari: aer conditionat in living si dormitoare, TV LED, wifi, uscator de par, seif, ustensile pentru calcat.
Vilele au piscina proprie, parcare, facilitati pentru gratar.

De la aceste exceptionale vile de vacanta se poate ajunge la plaja Milos pe jos în 9 minute, iar la plaja Pefkoulia în 28 minute.
Aceste vile vă oferă parcare gratuită, fără serviciu de parcare. Toate cele 5 vile au piscine private, camere de baie cu cazi confortabile, precum și mașini de spălat, televizoare cu ecran plat și canale prin satelit.
Camerele au, de asemenea, acces la Wi-Fi, vilele au terase mobilate, living-rooms/camere de zi. Curățanie a vileleor se asigura săptămânal.
"Nature Villas" oferă 5 unitati de cazare cu aer condiționat, cu piscine private și DVD player.

Camerele au terasă mobilată. Toate unitățile rezidențiale au camere de zi separate. În camere sunt disponibile televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit. Sunt disponibile frigidere / congelatoare mari și microunde.

Baia include: cabine de duș, precum și cadă confortabilă și uscător de păr. Accesul la internet (WiFi), precum și mese-birou si seifurile in cameră, sunt disponibile.
Servicii de menaj sunt oferite săptămânal.

PERGOLA Views from front terrace
Elegantele vile de vacanta "Collection Villas" sunt amplasate pe un deal cu vegetatie mediteraneana luxurianta, la doar 10 minute de mers pe jos de plaja din Ligia.

Fiecare vilă include o piscină privată, o cadă spa și șemineu.

Acestea sunt înconjurate de o grădină cu arbuşti de bougainvillea și iasomie şi oferă acces la Wi-Fi și terasă mare, cu vedere panoramică la Marea Ionică.
Fiecare vilă pe două niveluri are tavan din lemn expus, un decor elegant, realizat în culori deschise, şi o bucătărie în plan deschis, cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde. Toate sunt dotate cu aer condiționat, o zonă de luat masa și cameră de relaxare care duce spre terasă. Este disponibilă şi o zonă privată de grătar.
Vilele sunt situate la 600 de metri de satul Katouna, unde veţi găsi taverne și magazine. Centrul oraşului Lefkada se află la 5 km, iar portul este amplasat la aproximativ 7 km. Personalul poate pune la punct închirieri de automobile și biciclete, iar complexul are şi parcare privată gratuită.
 

 

 

 

 
Anfrage / Request / Solicitare

Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihre Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage bzw. Kontaktaufnahme verwenden. Eine Weitergabe an Dritte findet grundsätzlich nicht statt, es sei denn geltende Datenschutzvorschriften rechtfertigen eine Übertragung oder wir dazu gesetzlich verpflichtet sind. Sie können Ihre erteilte Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Im Falle des Widerrufs werden Ihre Daten umgehend gelöscht. Ihre Daten werden ansonsten gelöscht, wenn wir Ihre Anfrage bearbeitet haben oder der Zweck der Speicherung entfallen ist. Sie können sich jederzeit über die zu Ihrer Person gespeicherten Daten informieren. Weitere Informationen zum Datenschutz finden Sie auch in der Datenschutzerklärung dieser Webseite

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com