x
Vilele de vacanta  Agios Nikitas, Insula Lefkada
DSC 6357 balcony bedroom MIMOSA sitting dining kitchen Thalia   the balcony Morea

Agios Nikitas - Pitorescul sat de pescari din Agios Nikitas este situat pe coasta de nord-vest a Lefkas și la aproximativ doisprezece kilometri de orașul Lefkas.

Agios Nikias devine un loc popular și plin de viață în lunile de vară. Micul golf de baie cu șezlonguri și umbrele de soare este de asemenea popular pentru oaspeții de zi. Sunt disponibile taverne și cafenele, precum și supermarketuri. După o scurtă plimbare de aproximativ 20 de minute peste dealul de la capătul de sud al golfului, veti ajunge la minunata plajă Milos, relativ izolata si linistita, cu nisip placut, textura grosiera. În sezon, puteți folosi, alternativ salupele "taxi nautic", pentru o directie sau pentru ambele calatorii la si de la plaja.

Cu mașina (eventual, închiriata pentru cei care vor zbura la Preveza) puteți ajunge în câteva minute pe plajele de nisip din Pefkoulia sau Kathisma, unde stau la dispozitie taverne și baruri, posibilitati de închirie șezlonguri și umbrele de soare

Cele zece vile și apartamente mobilate confortabil se afla răspândite in cadrul unei frumoase si pitoresti grădini naturale, tipic mediteraneana. Unele vile au piscină privată, altele împart piscină. Datorită dimensiunii lor, spațiile de cazare oferă, de asemenea, mult spațiu și confort pentru familiile cu copii.
Locația dealului micului complex de vacanțe vă oferă o priveliște minunată asupra peisajului deluros inconjurator și asupra minunatei Mari Ionice!
Relaxați-vă pe plaja de nisip din Agios Nikitas, pe plaja Milos sau pe plaja Kathisma, la toate acestea se poate ajunge în câteva minute cu mașina proprie sau de închiriat.

 • Cazare ideală pentru familii și individualiști
 • Vile confortabile, parțial cu piscină privată sau cu piscină comuna intre unele vile, cu o zonă pentru copii și jacuzzi
 • Scaune de plajă lângă piscină
 • Locație idilică
 • Vedere panoramica fantastică
 • Adevarata oaza de relaxare si refacere
 • Plaja Agios Nikitas și Kathisma Beach sunt în apropiere
 • Posibilitate transport cu taxi nautic spre plaja Milos
 • Taverne locale accesibile in zonă
 • Orașul Lefkas ușor accesibil cu mașina
 • Posibilitati de aprovizionare si pentru cumpărături în satul Agios Nikitas
 • Zona de grătar pentru serile plăcute de vară
 • Acces WiFi
 • Masina de spălat la dispozitie

Vila MOREA

incepand de la doar 708,- €/Saptamana

Vila SPARTO 

incepand de la doar 708,- €/Saptamana

Vila DAPHNE

incepand de la 1 324,- €/Saptamana

Vila MYRTIA

incepand de la 1 324,- €/Saptamana

Vila MIMOSA

incepand de la 1 324,- €/Saptamana

 Vila KIPARISSI

incepand de la 1 459,- €/Saptamana

Vila THALIA

incepand de la 1 459,- €/Aaptamana

Vila OLEA

Incepand de la 1 459,- €/Saptamana

Apartament ILEX

incepand de la doar 629,- €/Saptamana

Apartament PEFKO

incepand de la doar 629,- €/Saptamana

Inchirieri vile în funcție de disponibilitate în perioadele:

18 Aprilie 2024 - 31 Octombrie 2024

Distanțe: plaje / mare - aproximativ 1,5 km
Restaurante - aproximativ 1,5 km
Magazine - aproximativ 1,5 km
Centru - aproximativ 1,5 km
Aeroportul Preveza - aproximativ 35 km

Cum să ajungeți la Lefkas / Lefkada: In timpul verii zboruri din Bucuresti, Budapesta, Viena, Linz, Salzburg, Innsbruck, Berna, Munchen, Stuttgart, Dusseldorf, Nürnberg și Altenrhein direct către orașul Preveza, în provincia Epirus din Grecia, în apropiere de Lefkas, din care puteți merge direct de la continent la continent, printr-un pod swing Soseste insula Lefkas, care, însă, este scrisă în Grecia sub denumirea de „Lefkada” sau „Λευκάδα”. Acest lucru este important în special pentru toți călătorii care își încep vacanța Lefkas cu propria mașină. Cu toate acestea, călătoria este foarte lungă și zborurile pot fi relativ ieftine. Există, de asemenea, opțiunea de a închiria o mașină de închiriat sau o motocicletă pe site pentru a explora insula singur. Există, de asemenea, conexiuni cu feribotul către Lefkas.

La cerere, vă putem transmite și oferte pentru zborul dvs. către Lefkas!

Mai ales în interiorul Insulei Lefkada puteți găsi în continuare „Grecia originală” cu satele sale pitoresti, tradiționale.
De asemenea, Lefkas captivează cu plajele și golfurile sale fantastice, cum ar fi frumoasa plajă lungă din Kathisma sau plaja Porto Katsiki. Cel mai bun lucru de făcut este să luați o mașină de închiriat și să explorați numeroasele plaje și sate de pe insulă.
Și indiferent de tipul de vacanță, indiferent dacă pasionați de sporturi nautice sau cei care caută relaxare, aceasta insula Ionică are ceva de oferit pentru toată lumea.

 
Anfrage / Request / Solicitare

Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihre Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage bzw. Kontaktaufnahme verwenden. Eine Weitergabe an Dritte findet grundsätzlich nicht statt, es sei denn geltende Datenschutzvorschriften rechtfertigen eine Übertragung oder wir dazu gesetzlich verpflichtet sind. Sie können Ihre erteilte Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Im Falle des Widerrufs werden Ihre Daten umgehend gelöscht. Ihre Daten werden ansonsten gelöscht, wenn wir Ihre Anfrage bearbeitet haben oder der Zweck der Speicherung entfallen ist. Sie können sich jederzeit über die zu Ihrer Person gespeicherten Daten informieren. Weitere Informationen zum Datenschutz finden Sie auch in der Datenschutzerklärung dieser Webseite

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com