x
Vile de vacanta "Collection Villas", Insula Lefkada
Anthea Rossa Ground floor Patio View from Bedroom 1 The pool sun terrace the Guest House   Pergola Sitting Dining

Elegantele vile de vacanta "Collection Villas" se află pe un deal luxuriant, la 10 minute de mers pe jos de plaja din Ligia. Fiecare vilă include o piscină privată, o cadă spa și șemineu. Acestea sunt înconjurate de o grădină cu arbuşti de bougainvillea și iasomie şi oferă acces gratuit la Wi-Fi și terasă mare, cu vedere panoramică la Marea Ionică.
Fiecare vilă este contruita pe două niveluri si are tavan din lemn expus, un decor elegant, realizat în culori deschise, şi o bucătărie în plan deschis, cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde. Toate sunt dotate cu aer condiționat, o zonă de luat masa și cameră de relaxare care duce spre terasă. Este disponibilă şi o zonă privată de grătar.
Vilele sunt situate la 600 de metri de satul Katouna, unde veţi găsi taverne pitoresti și magazine pentru aprovizionare si ptr. suveniruri.
Centrul oraşului Lefkada se află la 5 km, iar portul este amplasat la aproximativ 7 km. Personalul poate pune la punct închirieri de automobile și biciclete, iar complexul ofera parcare privată.

Vila PERGOLA

incepand de la 1 189,- €/Woche

Vila ANTHEA ROSSA

incepand de la 1 299,- €/Woche

Complex de vile THE OLD HOUSE & GUEST HOUSE

incepand de la 1 489,- €/Woche

Inchirieri in functie de disponibilitati, in perioadele:

  18 Aprilie 2023 pana pe 31. Octombrie 2023

Distante:

Plaja Lygia - 750 m
Spital - 5,2 km
Piata Marka- 5,3 km
Manastirea Faneromenis - 5,3 km
Biserica Agia Kiriaki -5,3 km
Piata Agiou Georgiou - 5,3 km
Piata Ethnikis Antistaseos - 5,3 km

Muzeul de arheologie Lefkada - 5,5 km
Restaurante si magazine:

Kanioria Restaurant 1,5 km, Mini Market Supermarkt 1,5 km
Obiective turistice si plaje in zona:
Plaja Lygia - 750 m
Plaja Agios Ioannis - 6,3 km
Plaja Pefkoulia -7,4 km
Cascada Dimosari - 8,6 km

Aeroporturi:
Aeroport Aktion - 16,2 km
Aeroport Kefalonia - 76,5 km

Cum să ajungeți la Lefkas / Lefkada: In timpul verii zboruri din Bucuresti, Budapesta, Viena, Linz, Salzburg, Innsbruck, Berna, Munchen, Stuttgart, Dusseldorf, Nürnberg și Altenrhein direct către orașul Preveza, în provincia Epirus din Grecia, în apropiere de Lefkas, din care puteți merge direct de la continent la continent, printr-un pod swing Soseste insula Lefkas, care, însă, este scrisă în Grecia sub denumirea de „Lefkada” sau „Λευκάδα”. Acest lucru este important în special pentru toți călătorii care își încep vacanța Lefkas cu propria mașină. Cu toate acestea, călătoria este foarte lungă și zborurile pot fi relativ ieftine.
Există, de asemenea, opțiunea de a închiria o mașină de închiriat sau o motocicletă pe site pentru a explora insula singur. Există, totodata, conexiuni cu feribotul către Lefkas.

La cerere, vă putem transmite și oferte pentru zborul dvs. către Lefkas!

Mai ales în interiorul Insulei Lefkada puteți găsi în continuare „Grecia originală” cu satele sale tradiționale. De asemenea, Lefkas captivează cu plajele și golfurile sale fantastice, cum ar fi frumoasa plajă lungă din Kathisma sau plaja Porto Katsiki. Cel mai bun lucru de făcut este să luați o mașină de închiriat și să explorați numeroasele plaje și sate de pe insulă. Și indiferent de tipul de vacanță, indiferent dacă pasionații de sporturi nautice sau cei care caută relaxare, Insula Ionică are ceva de oferit pentru toată lumea.

 
Anfrage / Request / Solicitare

Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihre Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage bzw. Kontaktaufnahme verwenden. Eine Weitergabe an Dritte findet grundsätzlich nicht statt, es sei denn geltende Datenschutzvorschriften rechtfertigen eine Übertragung oder wir dazu gesetzlich verpflichtet sind. Sie können Ihre erteilte Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Im Falle des Widerrufs werden Ihre Daten umgehend gelöscht. Ihre Daten werden ansonsten gelöscht, wenn wir Ihre Anfrage bearbeitet haben oder der Zweck der Speicherung entfallen ist. Sie können sich jederzeit über die zu Ihrer Person gespeicherten Daten informieren. Weitere Informationen zum Datenschutz finden Sie auch in der Datenschutzerklärung dieser Webseite

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com