x
Vile de vacanta "Nature Villas", Insula Lefkada
sunset from terrace Aqua Azzura ISOLA beautiful sea views MARE MAGICOsitting dining   private pool 2

Vilele de vacanta "Nature Villas" sunt situate la doar 600 m de satul Agios Nikitas si la 12 km de orasul Lefkada.

Complexul dispune de 4 vile: Vista Splendida, Isola Bella, Spiaggia Dorata si Mare Magico, acestea fiind orientate spre sud-vestul Marii Ionice, insula Paxos si muntii Epirus, cu vedere la plajele de nisip lungi si aurii.
Fiecare vila are o suprafata de circa 100 m² repartizati pe 2 niveluri principale si mansarda, cu 2 dormitoare, 2 bai si 1 WC cu duș iar la mansarda un al 3lea dormitor.

Fiecare vila are propria poarta de intrare si gradina in partea din fata, terasa mare cu piscina de dimensiuni bune (4, 5x9, 0m), loc de parcare privata de cel puțin 1 masina pentru fiecare casa. La intrarea in vile la nivelul principal au o bucatarie in plan deschis cu living-ul. Langa bucatarie sunt scarile care duc spre mansarda si in jos, spre dormitoare. Exista si o baie cu dus pentru uz comun pentru etaj si mansarda. Scara duce in jos la dormitorul dublu cu baie proprie spatioasa, o terasa deschisa si un dormitor cu paturi twin si o baie cu dus. La mansarda este al 3 lea dormitor cu 2 paturi. Fiecare unitate se bucura de toate beneficiile unui spatiu privat (gradini si piscina) aflat pe partea stanga sau dreapta a fiecarei vile.
Capacitatea fiecarei vile este de maxim 6 persoane. Printre facilitatile oferite se regasesc: aer conditionat in zona de servit masa si in dormitoare, bucatarie complet echipata, 1 dormitor cu pat dublu si baie cu cada, 1 dormitor cu 2 paturi single si baie cu dus, 1 mansarda cu 2 paturi si wc cu dus la parter, masina de spalat, semineu, balcon cu vedere la mare si terasa cu piscina, TV LED cu USB media player, satelit TV, Wi-Fi, uscator de par, fier de calcat, masa de calcat, seif, zona de gratar, servicii de curatenie o data pe saptamana (la cerere), schimbarea lenjeriei de pat o data pe saptamana (la cerere).

Vila ISOLA BELLA

incepand de la 1 264,- €/Woche

Vila SPIAGGIA DORATA

incepand de la 1 264,- €/Woche

Vila VISTA SPLENDIDA

incepand de la 1 264,- €/Woche

Vila MARE MAGICO

incepand de la 1 324,- €/Woche

Inchirieri, in functie de disponilitati, in perioada:

18 Aprilie 2024 pana la 31 Octombrie 2024

Distante:

Plaja Pefkoulia - 2,5 km
Plaja Agios Ioannis - 7,4 km
Alikes - 8,4 km
Spital-8,8 km
Muzeul de arheologie Lefkada - 9 km
Piata Marka- 9 km
Manastirea Faneromenis - 9,1 km
Biserica Agia Kiriaki -9,1 km
Piata Agiou Georgiou- 9,2 km
Piata Ethnikis Antistaseos - 9,2 km
Restaurante si magazine:

Agnantio Restaurant 0,6 km, Captain's Corner Café/Bar  0,6 km, Mini Market Supermarkt 0,6 km
Obiective turistice naturale: 
Marea Ionica - 0,6 km
Plaje in zona:
Agios Nikitas Beach: 450 m
Mylos Beach: 850 m
Aeroporturi:
Aeroport Aktion - 19,8 km
Aeroport Kefalonia - 75,3 km

Cum să ajungeți la Lefkas / Lefkada: In timpul verii zboruri din Bucuresti, Budapesta, Viena, Linz, Salzburg, Innsbruck, Berna, Munchen, Stuttgart, Dusseldorf, Nürnberg și Altenrhein direct către orașul Preveza, în provincia Epirus din Grecia, în apropiere de Lefkas, din care puteți merge direct de la continent la continent, printr-un pod swing Soseste insula Lefkas, care, însă, este scrisă în Grecia sub denumirea de „Lefkada” sau „Λευκάδα”. Acest lucru este important în special pentru toți călătorii care își încep vacanța Lefkas cu propria mașină. Cu toate acestea, călătoria este foarte lungă și zborurile pot fi relativ ieftine.

Există, de asemenea, opțiunea de a închiria o mașină de închiriat sau o motocicletă pe site pentru a explora insula singur. Există, totodata, conexiuni cu feribotul către Lefkas.

La cerere, vă putem transmite și oferte pentru zborul dvs. către Lefkas!

Mai ales în interiorul Insulei Lefkada puteți găsi în continuare „Grecia originală” cu satele sale tradiționale. De asemenea, Lefkas captivează cu plajele și golfurile sale fantastice, cum ar fi frumoasa plajă lungă din Kathisma sau plaja Porto Katsiki. Cel mai bun lucru de făcut este să luați o mașină de închiriat și să explorați numeroasele plaje și sate de pe insulă. Și indiferent de tipul de vacanță, indiferent dacă pasionații de sporturi nautice sau cei care caută relaxare, Insula Ionică are ceva de oferit pentru toată lumea.

 
Anfrage / Request / Solicitare

Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihre Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage bzw. Kontaktaufnahme verwenden. Eine Weitergabe an Dritte findet grundsätzlich nicht statt, es sei denn geltende Datenschutzvorschriften rechtfertigen eine Übertragung oder wir dazu gesetzlich verpflichtet sind. Sie können Ihre erteilte Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Im Falle des Widerrufs werden Ihre Daten umgehend gelöscht. Ihre Daten werden ansonsten gelöscht, wenn wir Ihre Anfrage bearbeitet haben oder der Zweck der Speicherung entfallen ist. Sie können sich jederzeit über die zu Ihrer Person gespeicherten Daten informieren. Weitere Informationen zum Datenschutz finden Sie auch in der Datenschutzerklärung dieser Webseite

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com