x

7x nopti Sejur in 3* Pension Gasthof Zinkenbachmuehle, Abersee, lacul alpin Wolfgangsee


Info PDF

 

Abersee am Wolfgangsee, localitate alpina pitoreasca la pitorescul lac alpin Wolfgangsee si la 543 m altitudine, cu posibilitati de plaja si scaldat, de drumetie in jurul lacului dar si cu trasee de cicloturism intre localitatile invecinate Strobl si St. Gilgen. Posibilitati de plimbare cu vaporas de agreement si de transport local intre Abersee si fermecatorul orasel istoric St. Wolfgang.
Alte oferte de agreement: vizitarea parcului zoologic si cu spatii de joaca “Dorf der Tiere“, acces la piscina locala, calatorii cu spectaculosul tren montan “Schafbergbehn” in St. Wolfgang, din Mai pana in Octobrie,pana la varful Schafberg, calatorie cu telecabina Zwoelferhornbahn (de asemenea Mai-Octombrie) in St. Gilgen, 

Statiunea imperiala, cu bai termale si cladiri istorice, precum Vila Imperiala “Kaiservilla” sau Parcul Imperial “Kaiserpark” se afla la 17 km distanta iar minunatul oras touristic Salzburg la 39 km. distanta.

Recomandarea noastra: procurare Salzburg Card - (Muzee, castele, bazine si parcuri acvatice, etc), intrarea liberă la peste 190 de atracţii din Salzburgerland şi Salzburg.

3* Pension Gasthof Zinkenbachmuehle se afla asezata la circa 1 km departare de centrul localitatii Abersee, si la 300 m departare de parcul “Dorf der Tiere”. Pana la plaja cu peluza si sezlonguri sunt 1,5 km iar debarcaderul pentru vaporasul local si de agrement este la 2.6 km departare.

3* Gasthof Zinkenbachmuehle  are in dotare 30 de camere, sala de mese, restaurant, terasa, peluza plaja cu sezlonguri, masa de tenis, loc de joaca pt. copii, parcare, acces WiFi in spatii publice.

Contra-cost se ofera inchiriere biciclete (incepand de la 102,- €/biciclata KTM 21-viteze 5 zile, solicitati ofertele dvs. direct la noi!).

Hotelul ofera piscina 6,5 mx4 m si extra-cost, la cerere: sauna si cabina infrarosii

Camere: confortabil mobilate cu dus/wc, sat-tv, partial cu balcon,

Camere single (SGL): 14 m² ptr. max. 1 adult

Camere duble (DBL): 21 m² ptr. max. 2 adulti + 1 copil

Servicii: 7x Demipensiune-Plus

  • 7x mic dejun bufet
  • 7x cina  3-feluri-meniu cu 2-feluri principala la alegere
  • folosire piscina
  • parcare
  • conexiune WiFi
  • 1x calatorie cu vaporas turistic pe lacul Wolfgangsee intre St. Gilgen si Ried Falkenstein (incl. Biciclete)
  • 1x Harta cu trasee de montain-bike si de drumetii montaneSAVE THE PLANET: Un Copac plantat in numele dumneavoastra in padurile regiunii pentru fiecare rezervare

Tarif/Persoana/Sejur 7 nopti, in:

Perioadele 27.04.2022 - 26.06.2022 si 13.09.2022 - 16.10.2022

in DBL: 568,- €

in SGL: la cerere

Sosire: Zilnic

Sejur minim: 7 nopti

Perioada 22.06.2022 - 13.09.2022

in DBL: 609,- €

in SGL: la cerere

Sosire: Zilnic

Sejur minim: 7 nopti

Reducere ptr. copii in cam. cu parintii:

0-5,9 ani 70%

6-12,9 ani 50%

13-15,9 ani: 30%

Extra de achitat on-spot: taxa locala 1,90 €/zi/persoana peste 15 ani

Animale de companie: 7,- €/zi (fara hrana)

Suplimentar si la cerere: lunch-pachet /2x sandwischri cu mezeluri sau branzeturi, 1x softdrink, 1x fruct, 1x snack dulce): 5,- €/persoana

Propuneri programe Mountain-Bike:

Serviciile care nu sunt incluse în pachetul de servicii de mai sus, trebuie plătite la fața locului. 
****Turul I - Turul Wolfgangsee (aprox. 23 km) Plimbare de la Abersee la St. Gilgen. St. Gilgen este locul de naștere al mamei și al surorii lui Wolfgang Amadeus Mozart. De acolo, cu vaporul până la Ried-Falkenstein (cu bicicletă inclusă). Continuați spre St. Wolfgang. Odată ajunși acolo, vă recomandăm un tur al orașului și o vizită la biserica de pelerinaj cu faimosul altar Michael Pacher. Apoi continuați de-a lungul lacului prin Strobl înapoi la Abersee. 
****Turul II - Excursie cu bicicleta la Bad Ischl (aprox. 42 km) De la Abersee prin Weissenbach lângă Strobl și Lindau până la orașul imperial Bad Ischl. Faceți un tur al orașului în Bad Ischl sau profitați de ocazia de a vedea cele mai importante obiective turistice (Kaiservilla, Kurpark, Trinkhalle, Pfarrgasse, Cafe Zauner etc.) cu trenul turistic sau cu trăsura trasă de cai. Apoi vă întoarceți prin Pfandl, Windhag la Strobl și apoi prin Blinkling Moos la Abersee. 
****Turul III - Turul cu bicicleta până la lacul Hallstättersee (aproximativ 72 km) Pedalați de la Abersee prin Weissenbach lângă Strobl și Lindau până la Bad Ischl. Continuați de-a lungul Traunului prin Laufen până la Bad Goisern. De la Bad Goisern la Steeg și apoi ajungeți deja la Hallstättersee, de un albastru intens. De la Steeg se merge cu bicicleta pe pista de biciclete de pe malul estic, fără trafic, până la stația de tren din Hallstatt. Lăsați bicicletele în urmă și luați feribotul spre orașul Hallstatt, aflat în patrimoniul mondial UNESCO. După un tur, luați feribotul înapoi și apoi trenul spre Bad Ischl. De la Bad Ischl puteți lua autobuzul spre Abersee sau puteți parcurge cu bicicleta ultima parte a turului de astăzi. 
****Turul IV - Turul cu bicicleta spre Mondsee și Attersee (aprox. 56 km) Începeți în Abersee și pedalați spre St. Gilgen. Peste Scharfling (urcare scurtă, dar abruptă), pe lângă Krottensee până la Mondsee. Circumnavigare a Mondsee - veți trece și prin satul Mondsee, unde puteți vizita bazilica. De la Au continuați până la Unterach, la Attersee. Ambele lacuri sunt perfecte pentru o baie revigorantă. Întoarcere la Au și prin Scharfling înapoi la St. Gilgen și Abersee. 
****Turul V - Turul pe bicicletă până la Traunsee cu excursie cu barca și trenul (aprox. 76 km) De la Abersee, treceți prin Strobl și vă întoarceți la Bad Ischl. De acolo, mergeți pe Traun până la Ebensee, unde ajungeți la Traunsee. Excursie cu barca de la Ebensee la Gasthof Hoisn. De acolo, traseul vă duce prin Gmunden - faceți o pauză aici, la una dintre frumoasele cafenele de pe promenadă, Altmünster, Traunkirchen. În Traunkirchen luați trenul până la Bad Ischl și de acolo vă întoarceți la Abersee. 

Propuneri programe de drumeții:

Serviciile care nu sunt incluse în pachetul de servicii de mai sus, trebuie plătite la fața locului.   

****Drumetie I: Drumul de pelerinaj St. Gilgen - St. Wolfgang, întoarcere de la Abersee la Strobl, aprox. 11 km; 3-4 ore, creștere în altitudine 350 m, dificultate: moderată Excursie cu barca de la Abersee la St. De aici, urmați o veche cărare de pelerini - mărginită de numeroase panouri cu imagini și mici capele - prin Fürberg până la legendara Capelă Falkenstein. Bucurați-vă de priveliștea impresionantă până la St. Wolfgang. Coborârea la St. Wolfgang. Ferry de la St. Wolfgang la Abersee.  Este posibil să faceți drumeții de la Abersee la St. Gilgen de-a lungul malurilor lacului Wolfgang. Aprox. 6 km; 1,5 ore, diferență de nivel 75 m, dificultate: începător
****Drumetie II: Postalm, dificultate: ușor - moderat Urcare pe un drum cu taxă până la Postalm. Aveți la dispoziție diverse trasee panoramice atractive din care puteți alege. O alegere excelentă de opriri de reîmprospătare pe munte! 
****Drumetie III: Drumul panoramic Strobl - Bürgl și apoi spre St. Wolfgang - Abersee, aprox. 16 km; 4-5 ore, 200 m, dificultate: începători Tur de vis de-a lungul lacului Wolfgang. Un traseu frumos de drumeție duce prin rezervația naturală Blinklingmoos până la Strobl și apoi de-a lungul Bürglpromenade până la începutul podurilor lungi de lemn care conduc în jurul stâncii Bürglstein. Continuați pe frumoasa promenadă a lacului până la St. Wolfgang. În St. Wolfgang, faimoasa telecabină Schafberg vă invită să vizitați muntele local din St. Excursie cu barca de la St. Wolfgang la Abersee. 
****Drumetie IV: Drumeție pe malul estic de-a lungul Hallstättersee până la Hallstatt, aprox. 9,5 km, aprox. 3 h. Dificultate: începători Luați autobuzul public până la stația de autobuz Steeg / Hallstätter See Au.  Peisajul lacului asemănător unui fiord, modelat de gheața glaciară, este impresionant. În urmă cu aproximativ 10.000 de ani, lacul a căpătat aspectul său actual, cu o lățime maximă de 2,1 km și o lungime maximă de 8,2 km. Între malul lacului și calea ferată, o potecă de pietriș trece prin pajiști, pe lângă case individuale, în sus și în jos, mai târziu și în pădurea din sud. Când treceți podul suspendat spre Wehrgraben, nu uitați, atunci când priviți în lac, că acesta are cea mai mare adâncime chiar aici, de 125,2 metri. La stația Hallstatt ați ajuns la cel mai înalt punct: 520 m. Odată ajunși la gară, luați feribotul care traversează lacul Hallstatt și ajungeți la Hallstatt, sit istoric aflat în patrimoniul UNESCO.  Întoarcere cu autobuzul public. 
****Drumetie V - Soleleitungsweg Bad Ischl până la Bad Goisern, aprox. 9 km, 3 ore, metri în urcare / coborâre: 235 / 224 m Dificultate: începători Călătoriți cu autobuzul public până la Bad Ischl. Vă recomandăm un tur al orașului imperial Bad Ischl. Începeți de pe Esplanadă, de-a lungul Traunului până la stația din vale a telecabinei Katrin. De acolo, înapoi pe calea saramurii. În curând ajungeți în micul sat Lauffen, unde se află o biserică de pelerinaj renumită. Aici oamenii se rugau pentru a fi protejați de apele sălbatice ale Traunului. De-a lungul râului Traun prin Weißenbach până la Bad Goisern. Întoarcerea cu autobuzul și/sau trenul public.
****Sugestie de program VI - Vizitarea orașului Salzburg (zi fără bicicletă sau drumetie): Călătoriți cu autobuzul public (sau cu mașina personală) de la Abersee la Salzburg. Durata cu autobuzul aproximativ 1 oră. Cele mai importante atracții din Salzburg, cum ar fi Getreidegasse, Catedrala din Salzburg și Residenzplatz, Muzeul de Artă Modernă din Mönchsberg, Grădinile Mirabell și Palatul Mirabell, Casa Naturii, casa și locul de naștere al lui Mozart, Cetatea Hohensalzburg și multe altele se află la o distanță de mers pe jos. Sfat: cu Salzburg Card 24 h aveți acces gratuit o singură dată la toate obiectivele turistice din oraș, precum și călătorii gratuite cu autobuzele publice din oraș. Puteți rezerva Salzburg Card direct prin intermediul agentiei noastre sau a diversilor nostril parteneri din regiune.

 
Anfrage / Request / Solicitare

Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihre Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage bzw. Kontaktaufnahme verwenden. Eine Weitergabe an Dritte findet grundsätzlich nicht statt, es sei denn geltende Datenschutzvorschriften rechtfertigen eine Übertragung oder wir dazu gesetzlich verpflichtet sind. Sie können Ihre erteilte Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Im Falle des Widerrufs werden Ihre Daten umgehend gelöscht. Ihre Daten werden ansonsten gelöscht, wenn wir Ihre Anfrage bearbeitet haben oder der Zweck der Speicherung entfallen ist. Sie können sich jederzeit über die zu Ihrer Person gespeicherten Daten informieren. Weitere Informationen zum Datenschutz finden Sie auch in der Datenschutzerklärung dieser Webseite

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com